Welkom

Leuk dat je de tijd neemt om mijn website te bekijken die je informatie geeft over de werkzaamheden die ik verricht.

Wellicht hebben wij al contact gehad, waarna u mijn visite kaartje heeft ontvangen, of u bent door iemand getipt en kijkt u nu verder.

Mijn naam is  Niels Wortman, ondernemer sinds 1984 en boordevol ervaring. 

Het kan natuurlijk ook zijn dat u een specialist zoekt en dat u via een andere weg op mijn werkzaamheden geattendeerd bent.

Met meer dan 30 jaar ondernemers ervaring en ZZP’R ben ik voor elke ondernemer dé sparringpartner die hij nodig heeft om met een frisse blik naar zijn bedrijf te blijven kijken.

Op deze site geef ik u meer achtergrond informatie over mij en mijn bedrijf. WPSC is een dynamisch bedrijf die op een breed gebied actief is.

Mijn competenties liggen vooral bij het bedenken, starten en uitbreiding van bedrijven in samenhang met een gedegen markt onderzoek voor de haalbaarheid, alsmede de interne en externe communicatie van bedrijven.

Mijn jarenlange ervaring biedt u de mogelijkheid om op het juiste niveau te sparren en uw werkzaamheden te optimaliseren. Meedenken van nieuwe strategieën en nieuwe ideeën uitwerken is bijna het mooiste wat er is. Markten verkennen en analyses maken is daar een belangrijk onderdeel van.

Op het gebied van service is er bij veel bedrijven nog veel te doen. Service is in mijn optiek het mooiste wat een bedrijf kan bieden en ik kan uw bedrijf in dit proces verder helpen.

Niels Wortman

Adres;   Dorpsstraat 65      3648 AG Wilnis

Tel nr /  W.App;   +31653999969

Skype;  nielswortman

 

 

Kvk nr; 30264159

Btw nr; 112786200B01